Logo Bargerveen Schoonebeek - Natuurlijk Naoberschap

Kika wintertrail op 19 december

nov 9, 2021 | Nieuw-Schoonebeek

Op zondag 19 december 2021 is de derde editie van de Kika wintertrail door het Bargerveen. Een initiatief van Hans en Lisanne Langerijs. Lisanne loopt al jaren marathons in verschillende landen voor Kika. Zo is het idee ontstaan om ook zelf voor Kika een run te organiseren.

“De eerste 100 aanmeldingen zijn al binnen”, zegt Hans. “Een mooi begin, maar we hopen natuurlijk op veel meer deelnemers. Het mooie is dat het voor jong en oud is. We hebben runs van 16.1, 10 en 6.4 kilometer. Zo is het voor iedereen toegankelijk.” Deelnemers kunnen ook kiezen om mee te doen aan het wandelevent van 16.1, 10 of 6.4 kilometer.  

Wegens succes een jaarlijks evenement

Tijdens de eerste Kika wintertrail waren er ongeveer 400 deelnemers. Een mooie opkomst, zeker voor een eerste editie. Daarom is besloten om er een jaarlijks evenement van te maken. Helaas kon vorig jaar door corona de tweede editie niet doorgaan, maar zijn de deelnemers opgeroepen om op eigen initiatief en tijd de ronde te lopen. Gelukkig was daar ook behoorlijk wat animo voor.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meedoen aan dit event? Bezoek dan deze website voor meer informatie en aanmelden. Houd ook de Facebookpagina in de gaten voor recente berichtgeving.

Foto: Hans en Lisanne Langerijs.