Recreatieondernemers op tour in Naturpark Moor-Veenland

sep 13, 2019 | Duitsland

Op donderdag 19 september organiseert Naturpark Moor-Veenland een internationale ‘Gastgebertag’. Tijdens deze dag vieren Nederlandse en Duitse recreatieondernemers (en hun personeel/vrijwilligers) hun bijdrage aan het Natuurpark.

Netwerken

Op de Gastgebertag gaan de ondernemers met elkaar op pad. Niet alleen om de regio (beter) te leren kennen, maar ook om te netwerken. Zo kan ook de (kleinere) recreatieondernemer zijn netwerk verbreden en meer kennis opdoen, waarmee hij zijn gasten beter kan informeren over deze mooie regio. Dit jaar gaat de route langs drie bedrijven in Duitsland: het aardolie-aardgas museum, het bijencentrum en de geitenboerderij. Bij allen krijgen de deelnemers een kleine rondleiding en/of proeverij.

Sfeerimpressie 2018

Ook vorig jaar werd de Gastgebertag georganiseerd. Toen bezochten de ondernemers drie bedrijven aan de nederlandse kant van het natuurpark, in het Bargerveen:  het Smalspoormuseum (met kleine treintocht), de schaapskooi en de theetuin in de pastorie. 

Aanmelden voor de Gastgebertag 2019 is niet meer mogelijk. Na afloop van de Gastgebertag delen we een verslag op onze website.