Logo Bargerveen Schoonebeek - Natuurlijk Naoberschap

Stel al uw vragen tijdens de digitale inloopmiddag

nov 18, 2021 | Algemeen, Buffer Weiteveen & Schaapskooi, Buffer Zuid, Interne Maatregelen, Schoonebekerveld Oost, Schoonebekerveld West

Op donderdag 25 november vindt de laatste Bestuurscommissie van 2021 plaats. Tijdens deze middag organiseren we een digitaal inloopspreekuur van 14.00 uur tot 16.00 uur. Deel al uw vragen en opmerkingen over de ontwikkelingen in én rond het Bargerveen en de buffers. Bel met Jacomijn Pluimers (06 40345191) of Marleen Stoutjesdijk (06 52475128) van Prolander. 

Logo Bargerveen Schoonebeek - Natuurlijk Naoberschap

Aanmelden

Wilt u bellen? Laat het ons weten. Aanmelden kan via info@bargerveen-schoonebeek.nl

Online inloopspreekuur – update 23-11

Door de aangescherpte maatregelen en de oplopende besmettingen is besloten om de inloopmiddag digitaal te organiseren. Het is dus helaas niet meer mogelijk om fysiek aanwezig te zijn. We hopen op uw begrip. 

Tijdens het aanmelden kunt u ook aangeven of u wilt videobellen via Zoom. Wij zorgen dan dat u per mail een Zoom-uitnodiging ontvangt. Is Zoom nieuw voor u? Onderaan dit nieuwsbericht vindt u een instructie hoe u dit programma kunt gebruiken. Komt u er niet uit? Op donderdag 25 november vanaf 13.30 uur kunt u hulp krijgen door te bellen met Louise Rijksen (06-82108044) of met Marleen Stoutjesdijk.

Zoominstructie

Om de bijeenkomst binnen te komen:

 1. Ga naar https://zoom.us/join
 2. Vul de meeting-ID in en klik op Join

Wel Zoom op je computer:

 1. Als je Zoom hebt geïnstalleerd op je computer krijg je een pop-up om Zoom meetings te openen. Klik op Zoom meetings openen.
 2. Vul daarna de meeting-ID in die ook vermeld staat in de brief.

Geen Zoom op je computer:

 1. Als je Zoom niet hebt geïnstalleerd op je computer krijg je een pop-up dat de zoom app wordt gedownload. Klik op annuleren en klik onderaan de pagina op Join from Your Browser
 2. Het kan zijn dat je een pop-up krijgt dat zoom gebruik wil maken van je microfoon en camera, klik in dat geval op toestaan
 3. Vul je naam in en geef aan dat je geen robot bent en klik op Join
 4. Klik op I agree om akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden
 5. Vul de meeting-ID in

Dit kan gebeuren na inloggen:

 • De host heeft de bijeenkomst nog niet geopend. Je ziet het bericht: Please wait for the host to start this meeting. Zodra de bijeenkomst wordt gestart wordt je toegelaten tot de wachtruimte of de bijeenkomst.
 • Je komt in de wachtruimte terecht. Je ziet dan het bericht: Please wait the meeting host will soon let you in. De host ontvangt een melding dat je in de wachtruimte zit en zal je z.s.m. toelaten tot de bijeenkomst.
 • Je komt direct terecht in de bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst

 1. Als je wel zoom op je computer hebt krijg je een pop-up, klik dan op de blauwe knop met join with computer audio.
 2. Als je geen zoom op je computer hebt klik links onderin op join audio, selecteer computer audio en klik op join audio by computer.
 3. Links onderin kan je de microfoon en camera aan of uitzetten.
 4. Als je niet aan het woord bent zorg dan dat de microfoon uitstaat, om ruis te voorkomen.
 5. Vragen kun je typen in de chatbox, onderaan je scherm. Klik op  chat en de chatbox zal rechts in het scherm verschijnen. Onderaan bij Type message here…  kun je je vraag typen.