Update werkzaamheden maart 2020 en onze bereikbaarheid

mrt 24, 2020 | Interne Maatregelen

Door de vele regen heeft een deel van de werkzaamheden de afgelopen maand vertraging opgelopen. Daarnaast hebben het coronavirus en de maatregelen tegen de verspreiding ervan invloed op ons werk achter de schermen. We geven u graag een update van de werkzaamheden en onze bereikbaarheid.

Regen vertraagt werkzaamheden

Door de vele regen heeft een deel van de werkzaamheden de afgelopen maand vertraging opgelopen. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om beton aan te brengen voor de fietspaden als de ondergrond te nat is. Dit betekent dat het werk aan het fietspad op de Vossendijk tijdelijk is stilgelegd. Het aanbrengen van de grenskade vanaf de zuidzijde is de afgelopen weken wel al flink gevorderd. Doordat er op de zandbaan over rijplaten wordt gewerkt kan dit transport continu doorgaan. De aanvoer vanaf de noordzijde van de grenskade ligt wel even stil door de natte terreinomstandigheden. Hopelijk kunnen we binnenkort starten met het verleggen van een rioolpersleiding die in de weg ligt voor de brug over de slenk bij de schaapskooi. Als dat klaar is, kan de brug gebouwd worden en wordt de loopvlonder aangebracht.

Fiets- en wandelpaden rondom Schaapskooi

Maatregelen tegen corona

Op dit moment hebben de maatregelen tegen het coronavirus nog weinig invloed op de werkzaamheden. We hopen voorlopig door te kunnen werken, maar vanzelfsprekend alleen als dat verantwoord is en past binnen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM hebben wel invloed op het werk ‘achter de schermen’. Vanuit Prolander en vele andere organisaties werken we op het moment vanuit huis en is het niet (of slechts bij hoge uitzondering) toegestaan om bij u langs te komen of in levenden lijve te overleggen. We verzoeken u daarom ook om voorlopig niet langs te komen in de bouwkeet.

Werkzaamheden

Foto: Nico Westerhof

Bereikbaarheid

We willen ondanks dat natuurlijk wel graag bereikbaar blijven voor uw vragen. Dat doen wij op deze manier:

  • Voor opmerkingen of vragen die niet acuut zijn kunt u mailen naar info@bargerveen-schoonebeek.nl.
  • Voor dingen die heel dringend zijn, in het bijzonder over de werkzaamheden, kunt u bellen met Ewald Roordink (van Prolander) op telefoonnummer 06 – 5240 1732.
  • Voor vragen over de schapen of runderen kunt u net als anders mailen met Luuc Bos, de herder via luucbos@hotmail.com

Verder houden wij u net als anders op de hoogte via de website en de nieuwsbrief.

 

Aanbrengen leemrug interne paden

Aanbrengen leemruggen en beheerpaden interne paden